ikkunalasit Turku

Ikkunalasit ja kiinteät lasitukset kaikkiin kohteisiin Raisiossa ja Turussa

Ikkunalasien asiantuntijana Lasi-Liski valmistaa ja asentaa parasta kotimaista laatua edustavat ikkunalasit luotettavasti. Asennamme ikkunalasit ja kiinteät lasitukset kaikkiin rakennuskohteisiin Raision ja Turun seudulla. Remonttikohteen vanhat ikkunat on myös helppo uusia mittatilaustyönä nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme myös eristyslasit, jotka pitävät kodin lämpötilan tasaisena ja lämmityskustannukset matalina.

Ota yhteyttä

Ikkunalasit tilauksesta

Kaipaako valmistuva uusi kotisi ikkunalaseja? Lasi-Liski valmistaa ja toimittaa asiakkaan tarpeisiin sopivat ikkunalasit aina aikataulussa. Kerro meille tarpeistasi ja ikkunoiden käyttökohteesta, niin me toteutamme puolestasi täydelliset ikkunat niin uudisrakennuskohteeseen kuin remontoitavaan taloon. 


Käytämme parhaita materiaaleja ikkunoissamme, jotka valmistamme pohjoismaisiin oloihin sopiviksi. Otamme ikkunoiden valmistuksessa ja asennuksessa erityisesti huomioon niiden käyttötarkoituksen, tiivistyksen ja laadun. Eristyslasit ovat erityinen ikkunoiden lasityyppi, ja ne ovat sopiva vaihtoehto silloin, kun halutaan energiatehokas ratkaisu.

Korjaamme myös rikkoutuneet lasit, tutustu

Eristyslasit

Eristyslaseilla on mahdollista vaikuttaa energiatehokkuuteen ja äänieristyksen tasoon, mikä vaikuttaa kotisi lämmityskustannuksiin ja elämän laatuun. Eristyslasit soveltuvat mm. ikkunoihin, julkisivulaseihin ja ulko-oviin – mihin tahansa tarkoitukseen, missä ulko- ja sisäilma on eristettävä toisistaan. 


Soita ja kysy meiltä lisää mittatilauksena toimitettavista ikkunalaseista. Meille voi myös tulla vierailulle paikan päälle Raisioon tutustumaan tuotteisiimme.