korjauslasitus Turku

Korjauslasitusta Turun ja Raision seuduilla

Soita Lasi-Liski paikalle, kun ikkunalasit ovat rikki ja tarvitset lasien korjausta. Hoidamme ikkunoiden, lasien ja lasiseinien perusteelliset korjaukset Raisiossa ja Turun seudulla raudanlujalla ammattitaidolla ja luotettavalla tehokkuudella. Älä huolehdi, vaan jätä korjauslasitukset vastuullemme – teemme ne puolestasi alusta loppuun.

Ota yhteyttä

Korjauslasitusta tarpeidesi mukaan

Korjauslasitusta tehdessämme voimme korvata rikkoutuneen lasin vanhan tyyppisellä lasilla tai tarvittaessa tarjota uutta, parempaa lasia vanhan tilalle. Monipuoliset lasituotteemme soveltuvat joka tilanteeseen, joten älä unohda kysyä mielipidettämme. 


Teemme jokaisen korjauskeikan samalla periaatteella kuin lasituotteidemme valmistuksenkin: sinun tarpeitasi noudattaen. Tarkastettuamme korjattavan kohteen tilanteen asennamme haluamasi kaltaiset uudet lasitukset erittäin nopeasti, jotta sinä voisit jatkaa elämääsi tai liiketoimintaasi.


Yksityiskohdat ja hinnat ovat neuvoteltavissa, joten ota heti yhteyttä Raision Lasi-Liskiin, kun ikkunassa on pikku säröä isompi vahinko.

Tarjoamme myös peilit ja liukuovet – lue lisää