peilit ja liukuovet Turku

Peilit ja liukuovet mittatilaustyönä Raisiosta

Lasi-Liski Oy toimittaa ja asentaa yksilölliset, mittatilaustyönä valmistetut peilit ja liukuovet niin kotiin, toimistoon, myymälään kuin julkisiinkin kohteisiin Raisiossa ja Turun seudulla. Peilit ja liukuovet kuuluvat moderniin sisustukseen ja tekevät sisätiloista eloisamman näköiset yllättävän helposti. Lue lisää peilien ja liukuovien mahdollisuuksista!

Ota yhteyttä

Peilit joka rakennuskohteeseen

Peilit ovat tyylikkään ja modernin sisustuksen viimeinen silaus. Ne ovat paitsi kaunis näky kodissa myös erittäin käytännöllinen apuväline arjen keskellä missä tahansa. Kuka meistä ei haluaisi välillä tarkastaa ulkonäköään? Lasi-Liski toimittaa ja asentaa mittatilaustyönä tehdyt peilit Turun ja Raision alueilla koteihin, yrityksiin ja kiinteistöihin aina aikataulussa. Tarjoamme mittavan kattauksen vaihtoehtoja peilien väreistä niiden viimeistelyyn.

  • Peilit saa oman mitoituksen mukaan.
  • Peileissä on värivaihtoehtoina kirkas, harmaa ja pronssi.
  • Siistit reunahionnat takaavat laadukkaan lopputuloksen.
  • Peiliin on myös mahdollisuus kiinnittää hyllyjä.
  • Tarjolla on erilaisia kiinnitysmalleja.
Valikoimissamme myös terassilasit

Liukuovet ja peililiukuovet

Liukuovet ovat tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu nykyaikaisen kodin sisustukseen. Mittatilaustyönä valmistetut liukuovet tekevät säilytystilan tehokkaasta hyödyntämisestä helppoa. Esimerkiksi vaatekaapit ja vastaavat varastot hyötyvät erittäin paljon peilillä varustetuista liukuovista. Nämä ovet ovat tyypillinen ja tyylikäs varuste monessa suomalaisessa kodissa ja julkisessa rakennuksessa.


Autamme sinua suunnittelemaan kohteeseesi näyttävät ja toimivat liukuoviratkaisut, jotka tekevät kiinteistöstäsi ihailtavan näköisen.

Liukuovikaapistot, mallisto 2012