terassilasit Turku

Terassilasit Raisiossa ja Turussa – viihtyisyyttä ja suojaa

Terassilasit ovat yleinen ja suosittu lasituote suomalaisessa kotimaisemassa. Lasi-Liski Oy tekee laadukkaat ja pitkäikäiset terassilasitukset kaikkiin kohteisiin Raision ja Turun seuduilla. Oletko suunnittelemassa viherhuonetta, tai haluatko tehdä uuden, viihtyisän terassin? Ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä kiinteistöösi sopivat terassilasit.

Ota yhteyttä

Terassilasitus pidentää terassin, parvekkeen ja viherhuoneen käyttöaikaa

Oikeaoppisesti valmistetut ja asennetut terassilasit ovat tehokas tapa suojata kiinteistösi ulkorakenteita sateelta, lumelta ja vuodenajoilta. Terassit ja viherhuoneet ansaitsevat tarvitsemansa suojan kolhuilta ja säältä pysyäkseen käyttökuntoisina vuosien ajan. 

Oikein valittu terassilasi toimii myös hyvin äänieristeenä ympäristön melusaastetta vastaan. Melusaaste on yksi suurimmista elämänlaatua haittaavista tekijöistä, johon on hyvä varautua usein eri tavoin.


Terassi on mahdollista suunnitella ympärivuotisen käyttöön hyödyntämällä kaksinkertaista eristyslasia. Tällä lasityypillä on mahdollista saada aikaan erinomainen lämmöneristys talven pakkasia vastaan. Terassilasitus voidaan toteuttaa joko liukulasielementeillä tai kiinteällä lasitusjärjestelmällä. Kysy meiltä lisää vaihtoehdoista ja niiden vaikutuksista.


Raision Lasi-Liski Oy:n ammattilaiset tuntevat lasin ominaisuudet ja käyttötavat läpikotaisin. Käytössämme on mielikuvitus, ammattitaito ja laadukkaat Aluroll Oy:n valmistamat kotimaiset terassilasijärjestelmät unelmiesi terassia varten!

Katso AluRoll-esite